Friday, December 31, 2010

2011 Year New Happy!!

..:Assalamualaikum:..

less then 1hours lagi 2010 akan tinggalkan kita kan?
bye bye 2010 and hye hye 2011!. plis be nice to me okay!

If nak review back apa yang dah jadi to me on 2010 memang tak habisla kan.
some more, im bad at writting. yes, i mean it!.
so, takyahla cite.
biarlah all those memories stayed kat tempat khas dalam ingatan ni!

if new year datang jek.
mesti individu bernama azam ni akan secara tak langsung jadi famos amos kn?
bertuahla kamu-kamu yang bernama azam tu. hehe.
so. apa azam korang?. mesti gempak-gempak kan?
hope semua akan terlaksana dengan jayanya ok.
tapi. janganlah berazam jek lebih usahanya ala kadar jek.
camtu macam mana nak jadi bang cik & kak yong sekalian. =)

my azam pulak.....
  • nak jadi anak yang solehah, child to be proud of, takmo susahkan hati my parents & nak sentiasa buat my parent bahagia!
  • moga i'll be seorang umat Allah yang sentiasa bersyukur no matter what will b granted to me.
  • hoping that i'll have a good carier and rezeki yang murah. Insyallah.
  • May all the hapiness wif stick wif me for the entire world.
haaa. tu jek kot.
alaa. berazam banyak-banyak pon belum tentu dapat fullfill kan?
soo, may all this wishes and hope will come true n i'll make it!

till then, may fingers meet keyboard again darlings!

p/s : korang sambut new year kat mana?. hati-hati yer~

6 comments:

AfiQ said...

hepi new year cik kekelip!! heheeh

~♥ Mawar ♥~ said...

happy new year kekelip yang yang cumell..:)

TiKa LEh said...

hepi new year cik kekelip...haahah

faiq said...

apa perkara pertama anda buat hari ini?

kekelip said...

hepy new year all!~

faiq : 1st thng i've done yest heading to melaka berpoya2!..haha~

E.d.Y said...

happy new year..:)