Friday, December 24, 2010

Prosperity burger perisa melon?. =P

.::Assalamualaikum::.

heyya!. kali ni i nak wat food review sikitlah.
dah lama tak wat food review kan?
meh nak review about makanan yang superlicious ni!
start!

this week im not soo sihat.
biasalah hujung tahun ni, musim hujan pulak tu.
virus-virus yang scary memang tengah aktifla pada waktu ni!
owh deym yu viruss!

i've been attacked by them also!.
demam tau!. tak larat nak bangun.
kepala lak berat gile babeng cam tengah junjung batu-bata nak wat umah!
owh. sgt suffered!

on monday sebab dah tak tertahan sakit, i terpaksala mengMCkan diri. (eceh. cara macam tak suke konon!)
balik jek dari klinik, my lil bro haikal suruh drive-thru mc'd.
perggghh. kalo tak pau ahkak die ni memang tak sah!. kijammm!
sebab i ni ahkak yang mithali kan. ikutkan jela.
so, kami order ler prosperity burger yang menjadi idaman kalbu.

sampai umah, terus melantak!.
amazingly, abes jek makan terus kepala rasa ringan sikit.
i thinks it's because of the pepper in it.
memang berkesan!. betul-betul rase kurang kesakitan tu! yeay!
rase cam nak mc'delivery la plak lunch ni!. ahaii~

Then, yesterday kat cafe my ofis, magnolia ada buat promotion new product mereka.
aiskrim dalam cup. Serbet something2 ler kot namanya.
lupe plak, rakus sangat duk baham semalam. hehe.

semalam diorang promo buy 4 free 1.
tapi i mengecek my officemate punye free item tu. hehe.
so. dapatla perisa melon!. nyummmeehhh!
serius sangat sedap and juicy.
bolehla sesape yang giler aiskrim ni cuba okeh!.
soooo chilleksss~

actually, aiskrim ni memang meredakan stress taw.
a scoop of it boleh mencambahkan a bunch of hapiness kn!
amazing sangat ok.

till then, may fingers meet keyboard again darlings~

p/s : ape plan untuk weekend ni yek?

12 comments:

finyz said...

wa t'tipu.
Beriya wa bace!
Cittt.

Tuan Din said...

U penah junjung batu bata wat rumah ke?
hehehe

kekelip said...

piniz : wakakakaa..aku berjayaaa!!

tuan : penahlaa..tak caye tanye i~hahaha...

mr.syazwan said...

IYE KE MEREDAKANKAN STRESS??

ni tgk makin MENAIKKAN NAFSU ADALAH

hahaha

kekelip said...

menaiikan nafsu ye jugak..
sbb bler jmp mesti nafsu mkn tu tak hagak2 kan?!..hahaha~

Hanis MY said...

baru tahu pepper tu boleh ilang sakit kepala...beshnyaa me like ice cream yummmy!

kekelip said...

bagi saya jek kot bab pepper tu..lau org len xtaula..kang ade org sue sbb headache die xreda bler mkn pepper lak kang..hahaha..

aiskrim mmg sgt dappp daapp~

Ujang9897 said...

pelahap

kekelip said...

ko jeles kan jang?..hahahaa..

sekamar rindu said...

salam..

singgah follow ur blog..

E.d.Y said...

aarrgghhhh..lapar..jahat..jahat..jahat

kekelip said...

sekamar : thnx dear. i've followed yours too..

edy: hahaha..ape lagi..dial ar 1300-13-1300..