Thursday, December 30, 2010

Khairul Fahmi Che Mat - Keeper Malaysia!

..:Assalamualaikum:..

okeh! sape tak kenal dengan incik Fahmi ni?
angkat tangan tutup ketiak cepat!!.
isyhh. tak patut sungguhla korang ni tak tahu sape dia!
duk kat gua mane ni ek? ha? ha?

okeh-okeh.
meh nak tepek gambar die sikit so that boleh refresh back kotak memori sesape yang lemau tu.
tadaaaa~


dah ingat dah?
ingat kan?.
ciss! nampak mat jambu sikit jek sengih-sengih ye!
eh!. yang laki pon sengih jugak? gei ke?. isk!. *geleng-geleng*

okay, let's talk seriously pulak k!
if talking about keterroan si fahmi ni i think it's no need la kot.
sebab memang dah semua tahu that's tangan si fahmi ni macam ade magnet tuk sedut bola-bola dari masuk ke gol!
then, if die lompat lak, pergghh! giler tinggi!. dengan ketinggian 170cm ditambah dengan lompatan lak lak.
cant u ever imagine ketinggiannye? 
okeh! takyahla nak imagine-imagine bagai ni yer.
search jek kat youtube about last-last match. 
tengok kat situ je. takyah serabut-serabut nak imagine!
dont makes ur mind working overtime people!. haha~

thus, i amatss kagom okeh dengan ini orang muda!
sangat muda lagi but the way he played amats matured.
inilah pelapis yang amats-amats diperlukan!
ecehh. bahasa cam arif sangat dalam bidang sukan ni. ehehh~

lets go thru a glimpse about this Khairul Fahmi Che Mat so called Incik Apex by his lover!
berumur 21 tahun baru okeh.
anak kelahiran Kelantan piawww punyer.
berketinggian 170cm tu. (eh! eh! same tinggi ler kite! *high five!*)
position as a Goal Keeper. (ni sape tak tau memang nak kena tempeleng!)
last but not least, his TAKEN by Elia okeh! 
sila batalkan sume angan-angan yang mana dah terlanjur berangan tu yer!.
sib bek i tak minat anak ikan!. so, tak broken hearted sangatla kn? kn?.. ("-_-)

okla, tu jela.
japgi nak post about our TOP SCORER plak k!.
tak acila asyik nak promote mamat jambu jek.
yang tak jambu pon nak famos amos jugak. hehe~
layannnss.

till then, may fingers meet keyboard again!

p/s : happy birthday boss!

2 comments:

Fiqas said...

salam kenal....

hencem kan Fahmi ni... heheehhe

kekelip said...

hahaaa..mmg encem!