Thursday, December 30, 2010

Mohd Safee Mohd Sali - Top Scorer Piala AFF Suzuki

..:Assalamualaikum:..

as promised on last entry, meh nak tepek pasal Top Scorer kita ni plak ye!

Profile
Nama Penuh : Mohd Safee Mohd Sali
Nama diJersey : safi balqis Safee
Tarikh Lahir : January 29, 1984
Tempat Lahir : Selangor, Malaysia
Jersey No : 10 (sama dengan No Jersey the legendary Arwah Mokhtar Dahari!)
Height : 172 cm
Status : errr. taktaw plak & malas nak gugel! =)

kenal tak?. nak kena tepek gambar jugak ke?
yela! yela! im in a good mood ni sebab esok cuti, so i tepek k.
tadaaa~

even tak sejambu Khairul Fahmi tapi maniss tu ade okeh!

Safee jaringkan goal dekat piala AFF Suzuki ni senyak 5gol!. hoyehhh~
time dia nak shoot goal tu lak mesti penuh gaya tau.
tak main ar takat goal yang ter-ter ni kan ape barang!
goal yang dia shoot sangatss sharp okeh.
bak kata The boys "kencang dowh bola dia!"

nevertheless, he deserved the "kasut emas"! 
no doubt!. sapa ade doubt meh jumpa ngn wa meh!. haha~
okla. tu jela yang i tau pasal Safee si hero malaya ni.
lau nak banyak-banyak info beli la surat khabar hari ini, esok n lusa ok.
sure melambak cite pasal team Harimau Malaya ni!.

till then, may fingers meet keyboard again!

p/s : nak wat entry pasal Rajagopal gakss tapi cam tak rajin. so gugel jela blog-blog lain tu yer!. anyway, all of Harimau Malaya's team are awesomeeeee!! *thumbs up!*

7 comments:

Mr. Swift said...

Hye singgah sini dan polo anda!
Nanti free jemput lah ke blog saya pula.
Btw entri ni macam best je. :p

Tutorial Lengkap Cara Membuat Duit Dengan Nuffnang Dari A Sampai Z Fuhhyohh

Myaby said...

hi incik safee. hihi

E.d.Y said...

haha..ada ke yg sanggup buat pasal raja gopal??

BeaN MorENo said...

memang hebat dia ni...

TiKa LEh said...

status: sudah brkhwn dan mempunyai anak..hehhe

kekelip said...

tnhx tika!..hehe~

E.d.Y said...

HAPPY NEW YEAR..;)