Sunday, December 26, 2010

tido senyum tu tido dalam iman ke?

..:Assalamualaikum:..

actually takyah nak bagitahu la kan result malam ni.
tak logikla kalau ada yang tak tau. hehe.
seriusla i have no ideas die duk kat gua mana!.

congrats Malaysia team.
bak kate pengulas sukan tadi "bekalan yang agak selesa untuk 2nd final"
Insyallah. rezeki semua tu.
kalo takdir nak menang akan menang jugak.
janji Malaysia team must FIGHTING!!.

malam ni boleyla i tido dengan senyuman lebar!
sebab berbaloi duk terpekik terlolong tadi. (kat umah je k)
sakit tekak pon takpe. janji menang.

plus!.plus!.
wa tabik spring toing-toing la dekat Fahmi the gollie!
pergh! pergh! sangat sharp ini orang!
segala jenis bola die boley tahan.
kipidap dude!

nite all!. jom kite tido sambil senyum-senyum ye semua!
yihaaaaa!~
till fingers meet keyboard again!.

p/s : apa-apa pon i tetap nampak Amri Yahya encem!. *gatai!*

5 comments:

Heidi Shafiq said...

bangga aku malaysia menang.. :)

kekelip said...

bangga jugakkk!!

hans said...

hehehehe
garuda dicakar harimau

P/S : Final Piala Suzuki AFF 2010 : Lepas Nih Khairul Fahmi Che Mat a.k.a Apek Kena Pakai Cermin Mata Lah Dekat Stadium Gelora Bung Karno

finyz said...

aku x tgk bola,
bukan2 tv1,
eh dh abeh dh.
ahahhahaa.

kekelip said...

hans : harimau dah kuarkan taringgg!..

piniz:alaaa..ko ni piniz..xpatriotik ar!..rugi woo xtengok!..huhu..