Sunday, December 26, 2010

500 BLOG !..


ABOUT MYSELF :
siapa saya? bukan siapa-siapa. bak kata header tu "im just a girl next-door". takde ape yang luarbiasa pon. cuma sedikit istimewa mungkin?. haha. 

actually blog ni dah lama saya create, just lately yang aktif semula. tujuan asal sebenarnya sebab nak tulis ape yang saya lalui, baik sedey,happy or ape-ape situationla. my blog lebih kurang macam my life journal. sebab kalau nak tulis dekat diari mesti asek hilang jek. lau tulis kat blog takkan hilangla kot. lupa password jek mungkin. haha!. after been a blogger n blogwalking ke blog-blog yang lain rasa banyak sangat input yang saya dapat. sukeeeee sggttt!!..and of coz im still "RAW" in this blogging world!.

meh ramai-ramai join segment bro BEN ASHAARI kat SINI. rugi tau sape tak join!..mariiiii!!..

*p/s : nervousnye 1st time join segment camni. bro ben ashaari punye segment lak tu. sorryla lau i end up as a weirdo yek bro!.

17 comments:

E.d.Y said...

apa dpt kalau join segment ni??

Silent Thinker said...

salam singgah dr blog BA.
nice blog!

kekelip said...

boleh tak nak jawab entah?..hahaa..

p/s:edy bgila FM yg lebey2..agagagaa..*gurau*

kekelip said...

hye ST..thnx singgah~ =)

Mimiey.. (^-^) said...

slm kenal dr mimiey...

nasyieen.blogspot.com

micky eyqa said...

salam perkenalan dr eyqa ^_^

kekelip said...

to mimiey & micky :

comel ler name kamu berdua ni.hehehe..thnx coz visiting!

Laili said...

salam perkenalan.
(dari segmen Ben Ashaari 500 Blog)

jom join Peraduan Teka Kek Secret Recipe di blog saya.

kekelip said...

salam kenal balik laili.. =)

syira aka sepatu hijau said...

salam


cabaran kali ni mesti besh kan :)

kekelip said...

mestiiiiii pening kepala..pusing2..haha~

*anyway,hai syira!

Myra Ayreen said...

salam kenal ....


saya salah seorang dari segmen ni ...


jenguk saya balik eyh !

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

Neena J said...

salam..
interesting blog..
lets be friends.
i wunna know more about you..
i've followed you.follow me back yah..

mary ann ;) said...

jengah dari segmen abg ben jgk..
nak bw kat semua blog yg ada..hehehe

follow sini ya, jemput singgah belog sy jugak ;

Matika said...

mamat pun dh join..
salam perkenalan..

mamat dh ada blog baru..
http://luahan-hati-matika.blogspot.com/
jangan lupa follow aw..

kekelip said...

thnx to all yg visit my blog.

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/