Saturday, December 18, 2010

dah basi larr~ =P

.::Assalamualaikum::.

seperti yang ditangguhkan.
at last entry kali ni about my birthday yang dah berlalu lebih kurang 1minggu yang lalu.
actually nothing special pon. parti-parti pon tiada ya!
i juz had a humble celebration. tu pon part by part.

even celebrationnya cukup sederhana (skemanyee) but it's a happy day for me!
dah namanya birthday girl kan? harusla dari breakfast sampai ke supper disponsor.
nikmatnye lahai!. sep duit poket wo!
credit to my officemate and friends yang dah sponsor tu okeh.
jasamu akan ku kenang hingga akhir hayat!. cewah!

okay. hadiah pon i dapat okeh!
my officemate c's ros bagi tupperware color kuning kat bawah ni.

comeykan. ade ribbon lagi okeh!
tokey tupperware ler katekan.
harusla resemble product yang dijual, baru customer pon confident nak beli dan beli dan beli.hehe.
a few days after that plak i masuk-masuk jek ofis tengok ade present with a cute notes stick on it! sweets!
thanx to c's tini for that!.

the stick notes were so adoring kn?

than, on the weekends lak.
saturday tu, baiduri treats me nandos, an indulgence cake from SR and present!.
saje jek nak letak gambo blur, takdela nampak sangat muke basi tu. =P

banyak betul baiduri ni bagi tau. siap pakej makan,cake n present u!.
love u so much babai!. nak tau ape presentnye?
tadaaaaa!

suke giler!!..

suka sangat-sangat okeh!. my favorite color lak tu!.
balek-balek terus rendam-rendam jek. malas nak basuh betul-betul. excited ko!
dah abes rendam jemur bagai siap iron okeh!. haha.

semangat kan? cube baju sendiri rajinkah?
it's show that i appreciated the gift so much!
thanx again babai!.


on the sunday lak.
my father beli cake for me!. yeay!
a blueberry cheesecake yang sangat sedap okeh!. hehe..
sila tengok dibawah! =))

sedapppp!


haaa. tu jela antara celebration tuk my birthday tu.
nothing biggy pon but each and everthing were soooo meant to me!
thanx to all that had wished me! a million of wishes and pray that i've received!
and banyaknye wish about "semoga cepat kahwin!"
haha. sape taknak kahwin cepat weh!. tapi jodoh tak mari lagi daa..
takkan la nak 'kutip' sape-sape sebab nak kahwin cepat kot?
once in a lifetime je kahwin ni, so. no need to rushla kan?
lagi pun i mude lagi laa. cubit-cubit korang ni kang tau!
thats all for now. untill fingers meet keyboard again darling!

p/s : tengah tengok 2nd semi-final viet vs msia! sangat mendebarkan okeh! sejuk-sejuk tangan dengan kaki taw! (over!)

7 comments:

♥ Cik Cha said...

hahahaha aku suka part last tu...
takkan kutip sapa jek smata2 nk kawen kan jatttt.. hehehehe

jodoh kita lom smpi kan...
hehehehe....

mishhh yarrr...

kekelip said...

sangat betul kan cha!.
lau ikut nak kutip2 ni dh ade anak 5 kite ni kan!..hahaaa~

mish..mish u tooo~

mr.syazwan said...

tak terlambat kot nak ucapkan

S
E
L
A
M
A
T

U
L
A
N
G

T
A
H
U
N

kekal

F
U
U
U
Y
O
O
O

=_=

kekelip said...

memang fuyooo r wishes tu!..
hehe..thnx anyway~

E.d.Y said...

happy belated birthday...;)

white rose said...

hepi busdey...

kekelip said...

thanx-thanx.. =))