Monday, January 3, 2011

Stadium Hang Jebat diserang Persona???

.::Assalamualaikum::.

heyya! how's ur weekend?
for me i had an awesomeeee weekends yet exausted too!.
owhhh! banyaknya perkara happen yesterday.
ada yang happy ada yang duka ada yang sweets! *sukeeee*
lets start wif picture me camwhoring dalam keta masa tengah tunggu yang lain-lain sampai!

muka lemau dipagi hari!!..

around 9am me n my fren dah heading ke melaka.
meetpoint kat tol sungai besi.
tak ramai pon yang join the convoy from central, ramai yang dah memang tunggu kat melaka terus.
futhermore, i pon tumpang jek kereta my fren.
my car not in a good condition nak travel jejauh ni. (tak servis lagi!)
so, total yang join dalam 5 car jek.

it's run smoothly at first.
but then near seremban-labu exit ada bas yang tetiba tayarnya meletup!
habis tayar bersepah-sepah kat highway.
more obvious, ade 1 car at the front suddenly break emergency.

then...kebaaaabooom!!.
we hit the front car and car behind us pon hit us!
sandwich okay!
memang terkejut gila babengla.
1st time involve dalam car excident. perghh!
but, kereta yang kat belakang kami tu lagi ler parahnya!.
apa-apa pun Alhamdulillah sebab tak ada kemalangan jiwa.

after some checking & all.
we still teruskan our journey to stadium hang jebat tu.
sian to owner keta. jiwa kacau beliau.
sabo yer. dugaan sume ni. T_T

then, sampai jek kat stadium hang jebat nampak banyaknye persona!!
tambah tolak darab bahagi dalam 100++ i thinks. banyak kan??!.
5 club yang involve if im not mistaken.
media pon ada! from sinar harian.
tapi tak tau la hari apa keluar pasal event ni.
lagipun tak nampak kot my muka, ramai sangat tu!
sipi-sipi jek pon lau masuk. haha!
so, takyahla nak harap masuk paper.
layan jela gambar yang ada ni. =P

devillians ruled!

part of the crowds!

.:thepersonaclub:.

we! 

us! 

kami! 
picture for sinar harian. tengokla nanti yer~

here comes the crowd!

after habis jek sesi beramas mesra kat situ we all berangkatla ke umbai!!
yeay! craving for seafood sangat-sangat!
mencekik time!. sampai overload ler makan. haha.
seperti biasa, picture speak louder than words!.
layannnss..

 starter......

buah-buahan ye! 

menu of the day : pari masak asam,kerapu 3rasa,butter prawn, sotong celup tepung & kerang rebus!

udang harimau malaya! hehe~

after perut kenyang je, we all heading back ler ke KL.
singgah kat seremban 2 dulu nak wat police report untuk excident siang tu.
sampai jek KL, some of my friend ajak lepak kat BRJ Alam Damai.
so, layan jela. lepak kat sane sampai almost 4am!
perghh! tak sedar masa berjalan, syok sgt duk borak-borak.
nasib baiklah esoknya cuti.

sampai rumah dalam pukul 4.30am.
mandi & bersihkan diri, online jenguk pengunjung blog, update on FB and surfing skit.
sambil-sambil tunggu subuh actually, dalam kul6.30am barula merebahkan diri!
then, pengsan sampai pukul 2pm okeh!.

that's how my weekend goes.
anyway, nak thanks all people yang involve semalam.
korang memang terbaekkk dari ladang!.

till then, may fingers meet keyboard again!.

p/s : nak wat entry gedikla jap lagi!. =P

1 comment:

Lulu caldina said...

udang harimau tu....
adeh...sedap..