Sunday, January 9, 2011

Faizal Tahir my 100th folowerss??!! omaigodd!~

.::Assalamualaikum::.

ape ek yang korang buat today?
berehat-rehat atau keluar jalan-jalan?
hope everything going fine yer..

okay-okay!
tittle tu sangat over kan!
haha. saje jer tak letak koma kat situ.
nak tau what all this about?
cekidauttt~


First n foremost a BIGG thanks to Senorita Vampire Macho coz being my followers yang ke-100!.
alaaa. kasi can la kat i nak gebang yang i dah ade 100+ followers!
yela, kalau tak selama ni dah berabad i blogging followers tak increase pon.
biler i start taking serious on blogwalking barula naik dari hari ke hari!
yeaaayy!!..
it's a good start for me kan!.


pics courtesy from google.

semua orang tau that this nite akan berlangsungnye AJL ke 25!
mase blogwalk kat rumah-rumah neighbour tadi pun dah nampak diorang wat ramalan sapa yang akan menang malam ni.hehe.
i pon tak ketinggalan ar nak tepek ramalan i kan!

so, malam ni cik kekelip nak ramal yang HANYUT by FAIZAL TAHIR yang akan menang!!
bukan takat ramal jek tapi memang adore giler babeng lagu ni!

serious okay, lagu ni amatss best & syahdu!
tak caye?
okay. cube try buat camni.
pakai headphone, tutup mata & layan lagu ni.
then u will feel the melodies n the lyrics!
over kan?.haha!

so. ape kata kite wait n see for this nite show!
tengok kat tv3 semalam akan ada banyak gimmik malam ni.
FT dengan besi-besinye, adira dengan kain-kain jurai, dan banyak lagi laa.
so. kite tunggu malam ni k!

till then,may fingers meet keyboard again!

1 comment:

Senorita Vampire Macho said...

hihi .welkemm ;))

thanks sbb kasi tepacak nama i kat entry u .hee