Monday, January 3, 2011

post gediks untuk 2011!.. =P

.::Assalamualaikum::.

a few days before.
saya terjumpa Incik Bulan saya!!
owh god. rindunyeeee. *blush*

tapi yang tak bestnya dapat jumpa sekejap sangat. *sigh*
nevermind!. tetap terubat hati ni biler nampak awak incik bulan!
debaran time first-first saya jumpa awak tetap sama.
u blown me away wif ur charisma! *oh god!*
ikutkan hati ni, nak je ajak awak lepak-lepak.
tapi ramai sangat kawan awak & kawan saya masa tu! =(

saat-saat saya nak tinggalkan tempat tu.
awak tiba-tiba call saya!.owh. gembiranya hati ni.
awak ajak lepak-lepak, tapi saya & kawan-kawan saya dah nak balik masa tu.
awak cakap awak dah sms saya petang tadi, tapi saya tak sedar!
ruginyeeee. nape saya tak sedar??

tapi awak sembang lama dalam phone dengan saya!.
thanks. u made my day!!.
awak tau tak. sampai hari ni saya tersenyum lagi tawww. =)
semoga kita jumpa lagi next time yer........

9 comments:

Tuan Din said...

jom lepak?!
muhahaha

kekelip said...

hahahahaaa~ jahatttt!

Cik Ina minat Do do Cheng said...

makcik follow balik.jangan lupa lepak tempat makcik tau.

eqbalzack said...

kurangkan gediks...bykkan entry...hehe

E.d.Y said...

sngt gedik..haha

kekelip said...

hahahaa..siot kn korng..kasi can ar skali-skala nak gedikss maaa~

Fxysche Nas said...

seronoknye dia ;)
hehe

YobSumo said...

huh... seronoknya dia!

kekelip said...

xdela seronok sgt..juz berbunga-bunga jela hati ni~hahaha~