Wednesday, January 5, 2011

Reception SM Nasarudin - Marion Caunter di Kepulauan Maldives~

.::Assalamualaikum::.

pagi-pagi yang indah ni i nak buat entry ala-ala blog gossip artis okeh~ haha.
takdela, bukan gossip pon actually. 
just wanna share a picture yang i dapat through email yesterday.

Rasanya kan wedding Nasa & Marion ni memang ber'theme' kan white colorlah.
Ataupun memang diorang ni suke giler babeng kat color white.
Sebab masa nikah & reception (Mandarin Oriental) memang serba-serbila fully white.
Dari busana, pelamin, hantaran, and decorations.
plus, reception dekat maldives ni pon still white color theme jugak!
sweetlaaaaaa...

okay-okay. takmo babbling to much! meh tgk the picture meh.
tapi sekeping jela i dapat. but, it's good than takde langsung rite?.

enjoy it!. 

beach wedding okeh!. jangan ada yang makan hati lak yer.
eh! lupe plak, dalam email yang i received tu, 
it's stated that this picture dicedok from Cari forum.
so, credit goes to them la yer.

okayla. till then, may fingers meet keyboard again ya!.
bye all my darlings~

11 comments:

Finaz Jaafar said...

sooooo nice !!
tapi ble tengok gambo nih mcm wedding org kristian lak..huhuhu

kekelip said...

hahaaa..
itula pasal..foncuse skit kat situ~

NICK IRFAN said...

cantik tp mcm x kne jer? hmm...

kekelip said...

hahaaa.. no komen.. no komen..

xznie said...

confuse aku..dorang ni kawin kali ke-2 ke?1st akad dpn tok kadi..2nd lak depan dgn org bace kitab nih..heheh..mcm2 pesen la..;p

Fxysche Nas said...

moge dorg bahgia hgga akhir hyt ;)

man yusoef said...

mybe bukan kitab kot..baca ucapan dari best fren..sangka baik je..tak makan hati pon sebab Nasa ni kayo gilos..pakai Lambo tu!!

kekelip said...

yupsss..bersangka baiklaa..hehe~

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

ouhh, white theme, maldives?? bru thu this infoo!;D

kakchik@ella said...

monink adik, ni reception 'i do .. i do ..' cam org puteh tu ke?

kekelip said...

kurang kepastian la plak kak..hehe..