Monday, January 10, 2011

Yuna's outfit at AJL 25!!.

.::Assalamualaikum::.

how blues u r today darlings? 
still on AJL 25 result blues ke? hehe.
sudah-sudahla tu. tak menang award tak semestinya not a champion kan?
if korang rasa that singer/song shud win, that's mean diorangla yang menang sebenarnye k.
pendapat masing-masing adalah hak masing-masing, so jangan ada sesiapa nak pertikai or anything.
janganlah disebabkan kau setuju the winner is ana rafalli.
but then, ade yang kata "NOOO she dont deserve it!"
pastu kau nak kondem orang tu kate yang dia tak bertauliah nak kate ana rafali tak patut menang. (vice-versa)
ingat ni yer, itu pendapat dia. macamana kau rasa pendapat kau betol, macam tu jugakla dia rasa pendapat dia betol.
masing-masing punya hak!
so. tutup jela kes & just forget about it okay!. 

lets not change the main subject but change a sub of the subject! (macam ayat keling jek!)
okay let's update about red carpet walk on AJL 25 yesterday.
korang tengok tak?.
im not sure la dekat tv ade tunjuk ke tak.
sebab i tak tengok dekat tv.
i tengok online dekat blog gossip jek. *gossip?*

so. which outfit that u admire the most?
as for me, i'll choose YUNA!!.
she looks damn awesome!
dengan color yang sangat bright, dengan 1 set dress together wif hijab!
from tip to toe sangat perfectooo!

nice, trendy & elegant! 
-sumber sila rujuk watermark tu k-

it's not me the only one yang rasa yuna's outfit ni cantek taw.
even my fashion icon FAZURA pon rasa camtu k.
tak caye? meh layan screenshot kat bawah ni!.

source from fazura's FB!.

yuna ni from time to time makin cantik kan!.
she changed a lotsss!
maybe sekarang ni die dah ade her own designer kot. bestnye!!

okla. tu jek ko i punya pendapat.
ni pendapat unprofesional okeh.
if ada yang tak sehaluan & sependapat dengan i, sila jangan kondem k!
it's just my 2cent opinion. ^_^

till then, may fingers meet keyboard again!

p/s : seronok jugak duk bakar line kat FB tadi. emo terlebey plaks sesetengah pihak tu!. haha!

10 comments:

xznie said...

hahaha aku pun suke..sgt gorgeous beb..puas jugak aku cari tudung yuna yg aci letak kt kepala je nih..xde kt market lg ke?jenuh pusing mencari..

iwan_dextrous said...

btul tu..hihih

yuna pun mmg makin lame nmpk dy berseri..hahah

Dextrous cyber life

Tuan Din said...

by selamat malam.. love u too (ditujukan pada FB Fazura..) hehehe

finyz said...

aku rasa yuna nye tudung tu,
maysaa nye designer.
sbb aritu ade tgk kt tb. ;)

kekelip said...

yupsss..sgt gojes kn!!..

finyz, org ckp ni designer syomir Izwa. maybe ade r kot hana tajima py influence kat design ni kn..hehe~

Heidi Shafiq said...

yuna kekasih aku.. :P

kekelip said...

hahahaha.. dan2 kekasih! =P

POSH76 said...

mmg kelasss baju dia malam tu

Aimi Razman said...

agree wif you, yuna stunning killer ~!

E.d.Y said...

yuna mmg cun giler malam tu...