Thursday, January 6, 2011

GiveAway EdY : Awak Busuk!

.::Assalamualaikum::.


Hari ni nak join giveAway incik edy yang Da Boom tu (kena r bodek sikit =P).
eh. eh. jangan salah paham lak kate saya ni busuk! 
saya wangi taww. tapi nak jadik lagi wangi jek dengan hadiah tersebut. hehe~

okeh-okeh, untuk anda-anda yang busuk tu (jangan tak ngaku ye) anda diberi amaran keras  untuk participate dalam giveAway ni.
tak baik taw seksa lubang idung orang-orang yang berdekatan.
itu kekejaman secara indirect namanye!!.

oleh itu, meh ler amek langkah pencegahan, coz for this giveAway hadiahnya ialah perfumes yang maha hebat wanginya!
the best part is, takyah bayar taw. name pon giveAway cik kiah oiii!. pe kesah lak kena bayar!

cara-caranya lak, amatss la senang bak kacang goreng okeh!
korang klik je kat banner atas entry ni, 
then korang ikut je syarat-syarat yang dinyatakan k~
dont worry. syarat-syaratnya amat reasonable & senang. 
even setitis peluh pon tak sempat nak keluar!.

last but not least saya nak tag Cik Aqish yang comey-lote & Incik cazari yang macho!.
tapi jangan lak salah sangka yang diorang busuk!
diorang tak busuk taw. kurang wangi jekk. haha!!

till then, gud luck to all that already & will participate okay.

6 comments:

man yusoef said...

busuk-busuk..haha

Cazari said...

sy kurang wangi eh? huhu

kekelip said...

man : awak pon busuk-busuk sbb participate~haha~

cazari : a'ah..awk kurang wangi. kena menang baru wangi..hahaha~

E.d.Y said...

Thanks sudi join GA ni..good luck..ternyata, anda mmg busuk.eh..tak tak...anda wangi la..hehe...:)

Heidi Shafiq said...

hahaa.. lawaknye GA ni.. gud luck beb.. :)

kekelip said...

lawak ke?..hehe~