Monday, July 21, 2008

~* Mengintai Langit *~

Setiap hariku tulis
Yang Ku telah jatuh cinta
Tapi ku rasa bersalah
Tidak ku nyatakan ... padamu....
Adakah engkau
merasa
Apa yang sedang kurasa
Kepada tancap asmara
Harapnya kau dah
terima
Maafkan aku kerna menyintamu
Maaf jikaku tak padan denganmu
Tapi ku berjanji
Kau juita hati
Akan ku jaga hingga akhir nanti
Maafkan aku terus memujamu
Maaf aku yang terlanjur merindu
Didalam
hujan renyai
Aku mengintai langit
Mengharap engkau akan setuju
Menyintai aku....
Menyanyi dan bisikkanlah sayang
Baiknya kau dalam
jiwa
Tak tahan rasanya menanggung kasmara
Agar dapatku lelapkan mata...
Mengkhayalkanmu, bermimpikanmu sepanjang malamku...

Lepas aq dengar je lagu ni kt Hotfm pgi td trus aq terusik..N yes...i've finally got the answer..this is what i feel towards him...lagu ni mmg cocok sgt dgn feeling aq rite now...rse nk ngs je bler dgr...npela aq ni terlampau lemahkn...cpt sgt jtuh hti...tp aq nk buat cmne..aq manusia biasa...nak atau tak, perasaan itu mmg dah hadir...but aq akn sentiasa menghargai setiap perasaan yg hadir ni...sbb ia adalh kurniaan Allah kepdaku...pasti ade hikmah disebaliknya kn?..

Aq xsms dgn die dh 2days..die pon mcm xde hati je nk sms aq...senyap je...hri ni aq nmpk die online kt skype,tp xde lak die tego aq..so aq pn xnk tegola jgk..sbb aq terusik sgt dgn kata2 odah mlm td...

"dahla fiza, xyahla kejar2 org dh..biar org lak kejar ko..."

ade betolnya kata2 die tu..amat2 tepat..sbb 2la aq xkn mengejar sesiapa dh mulai detik ini...bak kte faizal....

"jgn terlampau merancang fiza...kte ikut je arah angin...kalau ke barat die bwk kte,ke baratla...kalau ke timur die bwk kte,ke timurla kte..."

so..aq nk redha n trima je sgala ape yg telah n bakal berlaku ni...thanks kt diorg sume coz semua kata2 ni membawa mksd yg tersurat & tersirat untuk aq meneruskn perjalanan hidup sbg khalifah Allah..and i hav to take it n undrstnd it wisely...aq sbnrnya dh buat keputusan untk trus menyimpan perasaan ni terhadap die..jika die bukan untukku biarlah perasaan ni pelahan2 hilang..Insyallah it will...

okla...waktu lunch lak dh nk tamat ni...krrriiinnngggg....babai!...

4 comments:

eKiNisMe said...

meh nk tepek ayat meh..hee~ since ko pnye link da de kt blog ak..so skunk ble g link ak plak nihh..erm..tul gk tu pijat..jangan men kejO2 ngn jatey tu..pnat..~~ men jln2 udahle ye..niway..tak slh beb tuk kite myayangi..;)

kekelip said...

yup...xsalah...so..i'll never stop admire him...even dh mmg takdr kiotrg akn kekal kawan...=)

-ieda- said...

ckp xnk kat die...tp lain mcm je aku tgk...tp anything is possible kan..kalo ada pape bgus la tp kalo x der tu mkne nya ada someone better out there tuk ko...nyway thanx coz promote nama x glamour aku tu..hampeh tul...huhuh

kekelip said...

hhhmmmm...nice said..
ok ar odah nme 2...spe suh nme ko pnjng sgt..dpt lak mmbr pemalas cam ak ni...ahahahahaaa..