Friday, August 24, 2012

Oppa Gangnam Style

Did all of you aware on this new phenomenal ?
kalo tak aware memang noob la! boo you noob! wakakakaa!
takdelah joking jek~

okaylah bagi yang tak tahu, meh nak bagitahu and pada yang dah tahu layankan jelaa!
actually, oppa Gangnam style ni adalah satu kpop song yang tetibe jadi sangat famous and been watched by various people all around the world! hebat tak?
It's sang by kpop singer PSY and ade lagi 1 version feat hyuna.
1st impression aku dengar lagu ni agak menyampah jugak sebenarnya sebab i cant tolerate with the dance!
but ironically dance tulah yang jadi signature for this song and trademark hebat!
even nelly furtado dance it! say whaaaaaaattt?

About the singer called PSY ni pulak aku 1st kenal/tengok dia masa tengah layan variety show "Strong Heart" yang famous amos tu!
actually gigih duk tengok episode tu sebab ade big bang! ngeeeee~
and kat situ lah aku kenal si PSY ni.
masa tu dalam hati duk kata ade ke peminat si PSY ni since his appearance tu macamm..macammm.. haaaa!paham-paham jela kannn! :-p

tapi tulahh! orang kata jangan suka-suki nak benci something, nanti suka!!
owh hate that phrase! but it happen! ("-_-)
and YES! tetibe aku jadi terlayan lak lagu ni and ralit biler duk layan!
no-good! no-good! screwed me! LOL!

so.. jom layan that-so-called-famous video!!
zzzaaaaaaaaaaaaassssssssss!

suka MV ni sebab ada YOO JAE SUK! =)
feat Hyuna version ;
And last but not least if some of you yang ada menyimpan hajat nak learn about the dance boleh lah follow below steps!
arrggggghhhhhhh! (tak sukeeee!)
courtesy from here!

2 comments:

♥ Cik Cha said...

adik aku suka sgt mende alah ni... tension aku seyh dengar.. wakakaka

kekelip said...

boleh ler ko suh die follow step tu wehhh! hahahaa~