Tuesday, February 9, 2010

~surat untuk bulan~

arggghhhh!!
ko nak tau x?..
aku rindu kt ko ar!!..
ko dgr x??..mesti ko xdgr kn?..
tiap kali aku nmpk FB ko berupdate aku 'click'
adoiyai..npe ar aku 'desperate' sgt nk tau pasal ko!!
aku benci perasaan camni..

npela ko tbe2 muncul dlm idop aku..
ko buat aku xfokus tuk jalani idop tau..
sbb aku tau..ko ngn aku adalah 'immposibble thgs'!
tp bukan dosa pon aku nk rindu kt ko!..hak aku beb!!~ =P

ntahla..ngn ko ni aku payahla nk ckp..
semua cam xterucap jek..
aku cbe jdik 'cool' bler berinteraksi ngn ko..
tp last2 aku jdik lpe diri..
issssyyyyhhh!!~ (-_-")

aku benci ar kt ko...
npe ko muncul dlm idop aku!!
ko dah kucar-kacirkn hati aku tau..
aku geram sgt kt ko..

ko mmg suke ganggu aku kn?..
dr mse 1st time aku jmp ko lg..aku dh tersentak!!..
gila 'macho' mamat ni..adoiyai!..
sejak hari tu ko wat aku tertggu2 ko taw..
bler tbe2 ko add aku kt FB..aku cam xcye jekk..
pastu ko gurau2 manje..adushh..ko mmg ske men perasaan aku kn?!!
yg plg wat aku berbunga bler ko mntk no phone aku..
cam ade atas awan dowh!..
pastu aku start tertggu2 call ko..
smp nak g toilet pon xsng!~
pergghhh..
1st time tu aku on call ngn ko..aku cbe wat rilex..
tp dlm hati..ko xyah tau ar dubdab die cne..
huuummmppp...kco jiwa aku dgn kehadiran ko ni...

tp xpe..aku tau..ko xrse ape yg aku rse ni..
even lau ko tau mesti ko terkejot berok kn..
biarla..aku sje jek nk luahkn rindu aku ni..terseksa beb!!~
ape2 pon..aku msih seorg islam yg waras..
aku tau..jodoh..pertemuan..semua ditgn tuhan..
so..aku redha jek dgn 'each & everthg' yg disuratkn tuk aku..
k ar..itu jek luahan hati aku..

sekian,
~pembuluh rindu~

4 comments:

chepoh said...

bulan tu mcm refer kt sis jek...tenkiu la...susah2 je buat surat...heheheheheheh :p

kekelip said...

hahahaa..
bley jekk..
xde hal..huhu...

mohd hafiz said...

oit..dah kenapa ko ni ...
jangan mcm ni sekali sis...i dun like...stop it ok

kekelip said...

erkkk....
cisss!!..ape daa...
perasan ghost~~