Monday, May 4, 2009

New Looks...Which OnE BettEr?..

Salam all....

Adeh..agak monday blues aku hri ni...sume xkena jek nk buat..bosan pon ade..padahal kje tuh melambak mintak diselesaikan..aarrrggghh...wabak M melanda!!...zzzzzzzz…

okla..n3 kali ni aku nk mntk pendapat korang skit..pasal ape?pasal my new looks…which one better?..wheter its suitable or vice versa..Actually sebelom pegi ganu hri tuh aku telah membuat keputusan tuk gunting rambut aku yg panjang mengurai bak pontianak gadis ayu kg seberang…huhuuu..

So, tanpa rasa bersalah n xberdosa…aku pon terus ke saloon di tasik Permaisuri…tgk2 ade promotion Cut+rebonding only RM99...tanpa byk songeh aku pon proceed ler...so..meh kte tgk resultnyer….huhuhuuu…

-->Before<--



-->After @ Current<--

-->tinggal kenangan<--


"Im missing u dear…tp nk wat cmne..kte xde jodoh tuk bersama lagi….sob..sob..sob…"
okla...teruskan penilaian anda ek...adios!..

3 comments:

♥ Cik Ca said...

hahahahaha..
asl pOtong wey??
ish2 sedey...
ak nk wambut pjg lor....

ღ~n0n0i~ღ said...

Tp ok ape kalau potong..
n0i lagi suka berambut pendek..
chumel + senang le nak urus..
hehe.. bg n0i le..

rambut panjang cantik..
tp kemalasan le plak, basuh rambut, rambut lambat kering..kekeke

PEndekkk so much better! ^^

kekelip said...

tau xpe..so rambut pendek is better..so simple n cute..infact easy going..huhu..