Tuesday, March 17, 2009

My YaYanG NeW LoOks!!..

Hye Ols....
Ngantuknye aku pagi nieyh...mlm td xtdo lngsng...inila akibat kalo "terjebak" dengan blog skin editing. Selagi xsiap page yg diidamkan,selagi itu jugakla aku duk mengadap pc tuh...okla, 4get bout my sleepy mode tuh...shall we proceed to the main topic dear??..let go bebeh!..

okla...actually be4 AGM TPCC aku telah me make-up modified skit 'yayang' aku ngn sedikit penabahan bodynyer...aku ni xdela reti sgt dalam hal-hal keta ni..apatah lgik nk minat menda2 camni..tp bler wif my 'yayang' ni...len lak feelingnyer...rse cam nk modified jek semua!..huhuu...seb bek ar xbyk budget...~ngee~..okla tanpa lengah lgik lets check those detail+pics bout my 'yayang' new looks okeh!!..

Modified Part :
CCFL angle eye lamp = RM350
TRD Spoiler = RM230
Promote PU rear lips = RM250
Windscreen Sticker (Custom) = RM45

total = RM875 <---For U my 'YaYanG'!!.. so pls enjoyed those pics....

Photobucket
~Promote PU rear lips~

Photobucket
~TRD Spoiler a.k.a badgirl!!..~

Photobucket
~CCFL angle eye~siang xnmpk ler..kne mlm bru cun!!..~

Photobucket
~Windscreen Sticker...~design sendiri k..atas bantuan jezz...tq jezz!..

Photobucket
~The Spirit Of Competition~kat hud dpn..

actually mse aku gtau org pasal aku wat keta ni sume kate mahalnye..."ko xsyg duit ker?"...hehhehe..ape yg bleh aku katekan ialah......KEPUASAN DIRI..bler lgik beb nk berabih..kre ok ar aku berabih kt 'asset' aku...dari sesetgh hamba Allah tu....hurmmm..xbaik menunding kearah org lain...behave fiza...hehehehe....actually mesti ade yg heran mne aku dpt korek duit sebyk ni tuk berabih kan??hehehe...sbnrnye aku menang loteri dapat bonus daaa.....bersyukur sgt dkt ALLAH S.W.T atas rezeki yg dikurniakan...nak tau ape lgik yg dh aku buat ngn duit bonus tuh??..tgk belanjawan kire-kire kat bwh ni...

Bonus = RM 3000++
keta = RM 875
HP = RM650
Parent = Rm1000
Adik-adik = RM200 (RM50/each)
balance = RM+++.++ <----JOLI!!..hehehe..

The best part is...tercapai gak impian aku nk tgk mak aku tersenyum bangga.."mak..pija xleh nk bg mak ijazah lgik....tp pija bg mak duit ek.....money is everythg maa nowadays..."..hehehee..itula dlm hti naluri aku ni nk ckp...i loves u so much mak..abah...along..elo..apiq..ekin n haikal...u all is my strength!...dah2...emo plak dah...back 2 previous mood pls!!...yah2...hehehe...nak nengok hp bru aku & ekin??..zasss...

Photobucket
~inila die..W910i...~white color as usuall...

p/s : sonok sgt...sume stuff aku white color...pasni aku nk murtadkn mereka skit2 ngn color pink...wajib!!...i am the white pinkish addicted k!!...

2 comments:

ღ~n0n0i~ღ said...

Comel je HP ^^
Adore it!

kekelip said...

heheheh...tapi comey lgik tuan die...huhuhuhuuu..